top of page

Binnenspeeltuin

WONDERPARK CAFE They Play, You Relax

Heb jij ook altijd al ontspannen en een lekker hapje willen eten terwijl je kind bezig was met het verkennen van een uitdagende speeltuin? Nu kan dat!

 

We hebben onze Wonderpark-speeltuin lokaal, met duurzame materialen – van de grond af gebouwd, rekening houdend met de nieuwsgierige geesten van de kleintjes.

 

Onze speelplaats nodigt kinderen uit om na te denken over de natuur en te spelen in een organisch ontworpen ruimte die creativiteit bevordert en hun verbeeldingskracht voedt.

Tickets

Baby's tot 1 jaar: Gratis

Kinderen van 1 tot 9 jaar:

  • maandag - vrijdag: €5,95

  • zaterdag - zondag: €7,95

  • tijdens schoolvakanties & op nationale feestdagen: €7,95

Abonnementen

Weekend Deal - SAVE 25%

10 Entreetickets: €59,60*

*Geldig voor 1 kind voor 2 jaar vanaf de aankoopdatum, alleen in het weekend

*We behouden ons het recht voor om ons beleid, prijzen, aanbiedingen en regels op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving of rechtvaardiging te wijzigen, zoals wij dat nodig achten.

Maand Deal

Onbeperkt pass voor 1 maand: €21,95*

*Geldig 30 dagen vanaf de aankoopdatum, onbeperkt entree voor 1 kind

*We behouden ons het recht voor om ons beleid, prijzen, aanbiedingen en regels op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving of rechtvaardiging te wijzigen, zoals wij dat nodig achten.

Huisregels

Ouders/verzorgers zijn te allen tijde verantwoordelijk voor hun kinderen terwijl ze zich op ons terrein bevinden.

De deur naar de speeltuin moet gesloten blijven na binnenkomst/vertrek voor de veiligheid van de kinderen.

Schoenen zijn niet toegestaan ​​op de speelplaats, en sokken zijn verplicht. Ouders kunnen gebruik maken van de schoenovertrekken die verkrijgbaar zijn bij de bar als ze hun schoenen liever niet uitdoen.

 

Stoelen, potloden, persoonlijke speelgoed en scherpe voorwerpen zijn niet toegestaan ​​op het speelplaatsgedeelte.

Kinderen mogen niet op de stoelen, tafels, banken en de sjaal-schieter lopen, rennen of staan.

Alleen sjaals zijn toegestaan ​​in onze sjaal-schieter, één tegelijk; gebruik alstublieft geen ander speelgoed, potloden of ballen, omdat dit het apparaat kan blokkeren of beschadigen.

Het is niet toegestaan ​​om de grote zitkussens uit de leeshoek te verwijderen en deze naar de speelconstructie te brengen. Het is ten strengste verboden om de kussens te gebruiken om van de glijbanen te glijden, omdat dit tot ongelukken kan leiden.

Het is ten strengste verboden om te gooien met bouwstenen, kussens, potloden, boeken en ander speelgoed in de lucht of naar mensen, omdat dit kan leiden tot ongewenste ongelukken.

We vragen ouders en kinderen vriendelijk om voorzichtig om te gaan met de boeken, omdat we willen dat zoveel mogelijk kinderen ervan genieten.

Dingen zijn makkelijker als we elkaar helpen, laten we dus een oogje in het zeil houden bij elkaars kinderen en vriendelijk zijn voor iedereen.

We streven naar een oordeelvrije ruimte, omdat we allemaal geweldige ouders, grootouders en verzorgers zijn.

Gelieve geen eten en drinken te consumeren in ons café dat van buiten onze terreinen is verkregen. Eet en drink ook alleen aan de tafels, en niet op de speelplaats of in andere gebieden.

Hygiëne is belangrijk voor ons allemaal, houd alstublieft de speelplaats, het café en de toiletten netjes zoals u ze zou willen vinden.

Kinderen mogen niet zelf naar de toiletten gaan, we vragen ouders om hun kinderen naar de toiletten te begeleiden om ongewenste voorvallen te voorkomen.

Iedereen moet zijn handen wassen met zeep na het toiletgebruik of het verschonen van vieze luiers, om verspreiding van bacteriën te voorkomen.

Laat alstublieft het speelgoed dat toebehoort aan de speeltuin achter en neem het niet mee naar huis, zodat andere kinderen er ook van kunnen genieten. De ballen uit de ballenbak moeten in de ballenbak zelf worden gehouden, ermee spelen in het cafégedeelte of ze meenemen naar het toiletgebied is niet toegestaan.

Het is verboden om te spelen met speelgoed dat niet toebehoort aan de speeltuin of met scherpe voorwerpen, zoals scharen, gezien we zeer kleine kinderen hebben die zichzelf per ongeluk kunnen verwonden met ongepast speelgoed of scherpe voorwerpen.

Huisdieren zijn niet toegestaan ​​in ons café.

Wonderpark Café is niet verantwoordelijk voor persoonlijke eigendommen, zorg alstublieft zelf voor uw eigen spullen.

We vragen u vriendelijk altijd te luisteren naar de instructies van ons personeel.

We behouden ons het recht voor om ons beleid, prijzen, aanbiedingen en regels op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving of rechtvaardiging te wijzigen, zoals wij dat nodig achten.

Hier kunt u binnenkort reviews lezen van tevreden klanten (hopen we)!

Wonderpark Café

bottom of page